MAJOITUS

MATKAILUAUTOPAIKAT TEHTAAN KENTÄLLÄ

Kisapaikan välittömään läheisyyteen saadaan matkailuautoille ja -vaunuille noin 30-40 paikkaa. Varauslomake paikoille avataan kesäkuussa 2024. Kisapaikalla on yöpyjien käytössä WC:t sekä suihkut. Erillistä kemiallisen wc:n tyhjennyspaikkaa tai muita karavaanaripalveluja ei ole saatavilla. Kyseisille paikoille ei myöskään ole mahdollista saada sähköä. Omien generaattoreiden käytöstä tulee ilmoittaa lomakkeella. Matkailuautopaikat myydään koko kisojen ajaksi (pe-su) ja niiden hinta on 75 €. Saapuminen torstai-iltana ei ole mahdollista.

Matkailuautopaikkojen varauslomake

Hotellli Waltikka sijaitsee noin 1,5 km:n päässä kisapaikalta upeissa järvimaisemissa. Hotellin ympäristö on kuin tehty koiravieraille! TamSK on sopinut Waltikan kanssa erikoihinnoista tätä tapahtumaa varten ja ne ovat voimassa niin kauan kuin huoneita riittää. Hotellin kaikki huoneet on varattu kisaajille ja vapaita huoneita ruvetaan myymään muille asiakkaille noin kolme kuukautta ennen tapahtumaa! Kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä ja varmistaa oma yöpaikka! Lauantai-iltana Waltikan järvelle aukeavalla terassilla järjestetään grilli-ilta! Tästä lisätietoa lähempänä tapahtumaa.

Hinnat (sis. buffetaamiaisen, wifin ja parkkipaikan): 

Huoneita ei välisiivota viipymän aikana. Maksuton peruutus kahta viikkoa ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen hotelli perii 30 % majoituksen arvosta asiakkaalta. Huoneet laskutetaan ennakkoon sähköpostitse.

Varaus suoraan Hotelli Waltikan myyntipalvelusta: puh. 03 577 11, info@waltikka.fi. Mainitse varatessa "Agility".

Apianlahti Camping sijaitsee noin 2,5 km:n päässä kisapaikalta kauniilla paikalla Mallasveden rannalla. Leirintäalueelta löytyy erikokoisia lomamökkejä sekä 30 asuntoauto- ja vaunupaikkaa. Lisäksi telttailualue ja kaikki tarvittavat toiminnot.  Apianlahti Camping ei veloita mökeissä yöpymisestä lainkaan lemmikkimaksua.Varaukset Apianlahti Campingin nettiajanvarauksen kautta www.apianlahti.fi.